Dette er den offisielle sonen for Sarpsborg Arbeiderparti. Her vi vil legge ut informasjon om partiets arbeid og invitere til diskusjoner om retningen for Sarpsborg fremover. Vi er også å finne på twitter og på Facebook Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Sarpsborg Ap kan du sende en epost til Fredrik Bjørnebekk for å melde deg på.

Utbygging på Bodalsjordet – Arbeiderpartiets syn.

Det har i den senere tid pågått en debatt i SA om kommunens utbygging av 12 utleieboliger på Bodalsjordet. Sarpsborg Arbeiderparti har vært engasjert i denne saken fra den var til utredning i komite for tjenesteutvikling, til den ble endelig vedtatt i bystyret. Våre representanter har også deltatt på folkemøte om saken, og vi har vært i flere møter med velforeningen i området. Vi vil gjennom dette innlegget nok en gang gjøre rede for sakens realiteter.

Delta på spennende aktivitet med Sarpsborg Ap

Et eksempel på at det nytter og engasjere seg fikk vi ikveld når Sarpsborg Ap sitt forslag om å redde Varteig barnehage ble enstemmig vedtatt. Nå ønsker vi å høre hvilke andre kampsaker som er viktig for Sarpsborgsamfunnet.

[Kronikk] Morgendagens helsevesen kommer

_Fredrik Bjørnebekk

Sakspapirer til ekstraordinært årsmøte

Den 4. juni kl. 18:30 skal Sarpsborg Ap arrangere ekstraordinært årsmøte for å behandle revidering av vedtektene våre. Møtet vil finne sted på Sarpsborg Rådhus. Forslag til de reviderte vedtektene kan sees under.

 

 

Om siden

Sarpsborg Arbeiderparti er en del av Mitt Arbeiderparti.
Registrer deg for å kommentere, bidra og få oppdateringer.
  • RSS
  • Mer om sonen
  • Del med andre